top of page
Ijzerafbraak marco bv header

Strippen van gebouwen door IJzerafbraak Marco in Lille, actief in heel België

Van het strippen van woningen en winkelafbraak tot het opruimen van inboedels
Anchor 1

STRIPWERKEN

IJzerafbraak Marco in Lille kan terugvallen op een jarenlange ervaring in het strippen van gebouwen. We verzorgen alle afbraakwerken en snijbrandwerken van gebouwen, magazijnen, winkels en fabriekspanden. Bij het strippen van gebouwen komt het erop aan om efficiënt, vakkundig en zorgvuldig te werken. Hiervoor beschikken wij over degelijke materialen om alles volgens de regels van de kunst te laten verlopen. Hierbij staat ook non-stop veiligheid voorop. Metalen en stort sorteren we en voeren we vervolgens af.

Een woning laten strippen

Uw volledige woning transformeren en uw oude badkamer grondig aanpakken? Wij helpen u graag met het deels of volledig strippen of slopen van uw woning. Het strippen van een woning staat gelijk aan het ‘leeg’ maken van een huis of pand. Al wat komt kijken bij bedrading, leidingwerk, chauffages, ketels, boilers en sanitaire installaties kunnen wij in uw woning strippen en afvoeren. We gaan aan de slag met de juiste gereedschappen en tools om uw stripwerken in goede banen te leiden. Wij nemen alles rond het leegmaken van uw woning op ons, zodat u zich daarna volledig kunt focussen op de nieuwbouw van uw huis of pand.

Strippen van gebouwen

Waarom het strippen van gebouwen een klus is voor IJzerafbraak Marco

  1. Bezoek ter plaatse: We komen steeds ter plaatse kijken om de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie te bepalen en eventuele risico’s te vermijden, voor een veilig verloop van de werkzaamheden.

  2. Opruimen van inboedels: Staat er nog inboedel in de weg voor het strippen kan beginnen? Geen probleem, die ruimt onze opruimingsdienst wel uit de weg. Lees meer…

  3. Winkelafbraak: IJzerafbraak Marco is thuis in het afbreken van winkels met een doeltreffende, vlotte aanpak. Lees meer…

  4. Sorteren: We zorgen eigenhandig voor het sorteren van alle materialen.

  5. Afvoeren: Na het sorteren voeren we de metalen en het stort af naar erkende stortplaatsen.

logo.png

Contacteer ons

Een gebouw strippen? Geen professional kan aan IJzerafbraak Marco tippen.
Neem vandaag nog contact met ons op, wij komen graag bij u langs om de stripwerken te bekijken!
bottom of page