top of page
Ijzerafbraak marco bv header

Opruimen van inboedels door IJzerafbraak Marco in Lille, overal in België

Anchor 1

OPRUIMINGSDIENST

Door de jaren heen te veel inboedel verzameld en opgestapeld, een hangar, winkel of ander pand leegmaken na faillissement of overname boordevol stock of machines, misschien ziet u er tegenop om een inboedel op te ruimen of is uw kelder of magazijn fysiek te zwaar om alleen leeg te maken,... er zijn heel wat redenen om een woning of gebouw op te ruimen. Maar het opruimen van inboedels kost veel tijd, energie en organisatie, want waar moet u met al die inboedel naartoe?

Hoe te beginnen aan het opruimen van een inboedel

Laat de moed niet zakken: de opruimingsdienst van IJzerafbraak Marco in Lille steekt met veel plezier de handen uit de mouwen voor het leegmaken van woningen, magazijnen of ruimtes. Ons team beschikt over de nodige kennis, power en vaardigheden om het opruimen van inboedels in elke situatie tot een goed einde te brengen. Samen klaren we de klus en ruimen we plaats voor uw plannen.

Opruimen van inboedels

Inboedel aan de kant

Hiervoor komen wij langs bij particulieren, bedrijven en zelfstandigen en dat overal in België.  Fabrieken, magazijnen, kantoren, winkels of huizen opruimen en leegmaken in Wallonië, Vlaanderen of Brussel: contacteer onze opruimingsdienst. Als specialist in oud ijzer ophaling  zorgen wij bovendien voor het transport van ijzer en stort tijdens het hele opruimtraject.

  • Snelle en efficiënte werkwijze

  • Onze opruimingsdienst komt eerst ter plaatse om de werken in de schatten

  • Opruimen van inboedels bij bedrijven en particulieren in heel het land

  • Ook opkuisen van afgebrande gebouwen

logo.png

Contacteer ons

Contacteer de opruimingsdienst van IJzerafbraak Marco in Lille meteen voor het opruimen van inboedels waar en wanneer ook!
bottom of page